Toegankelijkheidsmenu

Pers

picture
Wilt u high resolutie beeldmateriaal of nadere informatie aangaande de collecties, dan hebben wij persberichten en beelden voor u ter beschikking. Onderstaand vindt u de meest recente persberichten, te downloaden als pdf.

Mail ons uw verzoek of uw aanvraag, duidelijk voorzien van uw gegevens en wij nemen contact met u op.

 • Artelux: Nieuwe Collectie 2017

  Artelux: Nieuwe Collectie 2017

  Artelux vult de thema’s ‘Basic Country’, ‘Easy Living’ en ‘Modern Classic’ op haar eigenwijze, op natuurlijk elegante manier in. Warme kleuren, natuurlijke materialen, dessins boordevol verrassende kleurcombinaties zoals Artelux dat als geen ander kan.

 • Artelux: Nieuwe Collectie 2015

  Artelux: Nieuwe Collectie 2015

  Het Artelux team stelt zich bij het ontwikkelen van een nieuwe collectie als doel een toegankelijke, up to date gordijncollectie te brengen. Een collectie die qua kleur en materiaal beantwoordt aan het actuele trendbeeld van nu. Een collectie die naast modisch ook probleemloos en onderhoudsvriendelijk is.

 • Collectie introductie 2014

  Collectie introductie 2014

  Artelux introduceert ook dit jaar op Intirio (2-5 februari 2014 in Gent) een aantal noviteiten aan de hand van de regerende interieurtrends. We zoeken steeds meer de balans tussen functie en schoonheid. Duurzaamheid en plezier. Vaste elementen verdwijnen. We gaan voor flexibel. Tijdloos en mooi. Waarbij er aandacht is voor het ambacht en we het waarderen als er een stukje persoonlijkheid in terug komt.

www.artelux.com Voor iedere emotie