Toegankelijkheidsmenu

Historie en passie

Artelux gordijnstoffen worden vervaardigd door Artex B.V. Artex is meer dan 50 jaar één van de belangrijkste fabrikanten van gordijnstoffen en maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas.

Hunter Douglas is wereldwijd leider op het gebied van raambekledingsproducten. De Hunter Douglas Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en bestaat uit meer dan 125 ondernemingen die wereldwijd in meer dan 80 landen hun producten afzetten.

Artex, het textiele centrum van Hunter Douglas, is van oudsher een drukkerij en weverij. Inmiddels vindt het hele productieproces; van ontwerp, doekontwikkeling, weven, veredelen, verven tot en met het bedrukken bij Artex in Aarle-Rixtel, Noord-Brabant plaats. Met als groot bijkomend voordeel dat Artelux snel kan inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt!

De combinatie historie, passie en kennis maakt Artelux tot een merk dat zich heel bewust is van wat het ambacht 'textiel ontwikkelen' met zich mee brengt. Dat is de kracht van Artelux.

Met een jong, enthousiast ontwikkelings-, marketing- en verkoopteam en in combinatie met haar unieke collectie heeft Artelux een toonaangevende positie weten te veroveren op de gordijnenmarkt. Hierbij hebben de Artelux dealers uiteraard een belangrijke en bepalende rol gespeeld.

Veel plezier bij het bekijken van de Artelux collectie!

www.artelux.com Voor iedere emotie