Toegankelijkheidsmenu

Ontwerp

Overal om ons heen zien we dat mensen juist hun eigen sfeer willen creëren en in hun unieke en persoonlijke omgeving willen wonen. Pas als je, je eigen draai aan je interieur weet te geven, pas dan voel je, je helemaal thuis! Artelux designers laten zich internationaal inspireren om tot verrassende Artelux dessins te komen.

Omdat Artelux in huis ontwikkelt, niet afhankelijk is van derden, kunnen we flexibel en snel inspelen op actuele ontwikkelingen en trends. Naast een uitgebalanceerd uni pallet besteden we aandacht aan dessins. Van oorsprong is Artelux goed in dessins! We drukken zelf, in huis! Dessins zijn onze passie. Van natuurlijke vormen tot abstracte tekeningen.  

We spelen met schaduw. De vormentaal in de laatste collectieupdate bestaat uit uni kleuren, subtiele belijningen en vlakken in diverse kleurverschillen. Zij tonen het dessin, liggend op het doek, hierdoor ontstaan vloeiende vormen. Alsof een schaduw ermee speelt.

Daarnaast is er ook aandacht voor abstracte drukdessins. Met in het oogspringende kleurdetails, in opvallend rood, paars en geel. Durf te kiezen voor dessin in kleur! Surface en View zijn daar goede voorbeelden van!

www.artelux.com Voor iedere emotie