Toegankelijkheidsmenu

Kleurpalet

Artelux wordt gepresenteerd als concept, dat betekent o.a. dat de Artelux designers naast materiaal en dessin, zeker ook op kleurgebied streven naar een uitgebalanceerd totaalpakket. Dit resulteert in oneindig veel mogelijkheden. Gordijnen en vouwgordijnen kunnen moeiteloos gecombineerd worden. Artelux besteedt iedere collectie weer zorg aan het onderling afstemmen van de kleuren en houdt zelfs rekening met de kleurkeuzes van toonaangevende verfleveranciers.

Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit diepe, rijke kleuren gebaseerd op schakeringen van natuurlijke elementen. Edelstenen: scharlaken- of robijnrood, saffier- of topaasblauw, smaragdgroen, diep paars, parelwit, goud- of citrietgeel, koraalrood... Die tinten worden aangevuld met warme aardkleuren die gebruikt worden als basis.

Een andere trend is die van de natuurlijke invloeden, niet alleen wat de kleuren betreft, ook als het gaat over prints, tekeningen, reliëf op muren en doorgetrokken in accessoires. Het zal dan ook niet verbazen dat vooral Canadese, Zweedse en andere noordelijke interieurs dienen als inspiratiebron voor verrassende en unieke dessins. 

Kwaliteiten als Julia/Romeo, Anna en Emma zijn op bovengenoemde natuurelementen geïnspireerd en beantwoorden helemaal aan het hedendaagse trendbeeld! En dat niet alleen, door een weloverwogen en bewuste grondstof en binding keuze zijn ze absoluut onderhoudsvriendelijk en ogen verrassend natuurlijk!

www.artelux.com Voor iedere emotie